49ers proti Steelers Nekaj ​​dni 1

Nato se v torek prvi korak zaključi z navdušeno dirko AFC East med Aaronom Rodgersom, Jetsi in morda Joshom Allenom ter Billsom v dobri videoigri, ki bo zbrala veliko stav. Hkrati bo RotoWire prinesel razumevanje povsem novega področja športnih stav na sodiščih in podal strokovno analizo posameznih športnih stavnic na igrišču, https://stave-sportne.com/gamebookers/ da vam bo pomagal pridobiti izobražene spodbude. V osmih dneh sezone NFL ni nobenih slovesa, zato imamo na voljo celoten seznam 16 video iger. Akcija se je v četrtek zvečer zgodila na vašem holdingu Buffalo Bills, da bi dobili dobitke pri Tampa Bay Buccaneers.Na vaš nedeljski večer so najnovejši Chicago Carries na poti iz La Chargers, medtem ko ste vi v petek zvečer Sports morda našli nove Detroit Lions, ki gostijo najnovejše Las Vegas Raiders.

  • Skupna vrednost stave PointsBet se je v preteklem dnevu in tudi danes večkrat začela s 45 in dosegla vrh pri 47,5.
  • Popolnoma novi NFL Consensus Picks so odlična hendikepirana naprava, s katero imate igralce na srečo za vsako stran svojega zidu.
  • Dallas velikodušno postavlja velik touchdown sicer tam, tako da lahko Buffalo mora biti težko pogoltniti glede na značilnosti Cowboys še , da bi osvojil učinkovito stranko v letošnjem letu.
  • Sveži Giants se odprejo in ostanejo – prvi korak do plošče s kvotami za 1. teden NFL lige SuperBook.
  • Popolnoma nova liga NFL je najbolj znana stavniška liga, ki ima med sezono neverjetno veliko ljudi v ZDA, ki stavijo na najboljše športne stavnice v Združenih državah.
  • Bodite prepričani, da se vrnete drugi konec tedna, da pridobite dostop do nekajdnevnih dvanajstih linij NFL.

Celoten je dvignil oseminštirideset na oseminštirideset, 5, ki ima prehode in denar v različici dos/step one na Več kot. “Različno jasno je in do zdaj lahko osebno uporabljate nove Eagles,” je dejal Lucas. “Povsem novi Eagles so ostali brez zmage na primarni dan, zato pričakujemo, da bodo vzeli kraljevo odkupnino. Seveda bomo zahtevali stroške.” Naprej, vstopnice za denarno linijo in dobite dolarje so prav tako zajetne za priljubljene Ravens.

Ryan Fitzpatrick začne na mestu branilca namesto najnovejšega suspendiranega Jameisa Winstona. Domneva se, da so New Orleans Saints ena najboljših ekip na jugu NFC, saj se pričakuje, da bodo Bucsi končali na zadnji tekmi.Obe divizijski tekmi v glavnem času sta potrebni, da postaneta osebni, saj Saints poskusijo -162 favoritov na vaši denarni liniji, poleg tega je Browns dejansko omejeno priljubljen med -135 proti Steelers.

Začetne kvote NFL in igralne konture za vsak mesec 2023

Številne športne stavnice lahko ponudijo najboljše oglase, da bi lahko tekmovale s pošastmi, kar ima za posledico večji dohodek v žepih stavnikov. Vsaka posamezna stava, ki jo sklenejo pri poskusu stranke, se zabeleži in vi boste shranjeni v njegovem sistemu. Ti zapisi lahko pomagajo pri vaših odločitvah za vaše aplikacije za igre na srečo NFL, s katerimi tudi stavite. Danes na Dimers.com naletite na vse priložnosti NFL za tedensko tekmo NFL Few Days Step One pod eno streho.Uporabite enoto v tej objavi, ki vam bo pomagala brez truda oceniti novo možnost NFL in lahko uporabite vrstice iz športnih stavnic v vaši državi ter zagotovite, da ste dosegli vrednost za denar za športne stave v letu 2024. Samo zapomnite si, da, -110 pomeni, da bi morali staviti 110 $, da bi lahko osvojili 100 $, in nižje kot je negativno število, bolje je za vas.

Dosežene igre za lastništvo 1. tedna Nfl

the betting site

“Očitno uporabite Steelers -2,5 in lahko -3, da vaši Ravens spijo Lamarja,” je dejal filmski režiser TwinSpires iz trgovskega športa Zachary Lucas. In Ravens počivajo začetniki, slabo podnebje še posebej vpliva na celotno. Sneži že, čeprav boste iskali padavine, ki imajo sunke vetra mph.

Novi Titani še vedno iščejo svoj novi mandat v Day dosu, zaradi katerega Mike Vrabel ni več ob strani, Derricka Henryja pa ne boste več v zaledju. Običajno je “NFL Vegas možnost” najboljši izraz za določitev novih kvot za športne dogodke, ki jih ponujajo športne stavnice, ne glede na to, ali so brez dvoma spletne ali morda individualne. Čeprav je razumno, da morda iščete možnost NFL Las vegasa, tudi če ste običajno v Vegasu, zagotovo obstaja velika verjetnost, da imate v zvezni državi možnosti za prodajo športnih stav na sodišču. Pridobivanje največjih kvot za vsak teden 1 tekmo lige NFL je prav tako težko doseči sam. Vsaka izmed najboljših programov za športne stave na našem lastnem kontrolnem seznamu ima impresiven izbor mest NFL, ki so na voljo znotraj letnih časov.

Deshaun Watson proti Joeju Burrowu v odlični divizijski tekmi v Clevelandu. Bi se radi povsem novi kardinali znašli na slabem kontrolnem seznamu v ligi NFL v prvi sezoni Jonathana Gannona? Celoletno odprtje vašega NBC-ja je zanimivo, saj Patrick Mahomes in vi morda Co. iščeta močno pobudo za soočenje z Lions zabavo, ki je v ospredju. Tudi če nobeden ne daje popolnega touchdowna in dodatnega dela, so povsem novi Chiefs (-6,5) in morda Eagles (-4) nekateri izmed velikih zaželenih v tedenskem prvem koraku, ki je poln spletk. Sveži Colts so dobili svojega šestega podviga podajalca znotraj toliko let, ko so zamenjali Atlanta Falcons za Matta Ryana.

Video igra Nfl Kickoff

free football betting

Število citatov poskusite 2/prvi korak in denar skoraj tretji korak/prvi korak za Penn State za to četrtkovo nočno spletno igro na prvi dan. Če Clemson-Georgia Technical ne bi bil ločen napitnina v petek zvečer, ne bi bil porezan za to izjavo. Toda če morate v petek preveriti/staviti na dejavnosti, je to vaš edini izhod. Znotraj kasnejšega Možno je, da so novi Tigri odprli -18 znotraj TwinSpires College ali univerze Športni dogodki Mesečni korak 1 trg kvot.

Ta igra se dejansko namesti kot dvoboj z visoko oceno in verjetno bomo razumeli marsikaj glede vsakega prekrška tukaj. Neopaženo se vse skupaj že nekaj časa zmanjšuje, verjetno zaradi razvoja Kuppa. Odločitev svežega Orleansa, da pripelje Dereka Carrja pod srcem, si je preprosto zamisliti zelo jasnega branilca. Kot rečeno, je Andy Dalton igral večinoma za povprečno zgodovino lige NFL 12 mesecev, kar je lahko tisto, kar Carr še naprej izstopa iz splošnega pogleda na uspešnost z najnovejšimi Raiderji. Sendvič s 40 točkami v skupnem seštevku daje veliko občutka znotraj tekme kjer koli med novimi kardinali in poveljniki. Najnovejša sezona Vikingov 2022 – prva trenerja Kevina O’Connella za zabavo – se je končala z odličnim 13-cuatro tipičnim letom, a resnično izgubo v novem norem kreditnem krogu za newyorške velikane.

Popolnoma novi dolgoletni “lastnik” vaših funkcij Chicago Holds, medtem ko je šel na okolju prijazne pašnike takoj po dobičkonosnosti osupljivih 83 % svoje video igre proti Chicagu leta 2008 (24-5). Glede na to, da je Aaron Rodgers nekje drugje, menimo, da najnovejši Holds prinesejo svoje bivališče v prvi videoigri skupaj s Packersi v prvi videoigri vaše lastne Michael Jordan Love točke v času. Še manj, pogledali bomo trenutno priložnost za Week predaje sezone ’23 prek BetMGM in ponudili kar nekaj zgodnjih stav, da bi verjeli. Takoj po izvedbi 7-10 v letu 2023 smo mislili, da se boste novi Atlanta Falcons najbolj osredotočili na svoje udeležence z neposrednim vplivom na pisanje NFL 2024. Približno, potem ko je izkušeni podajalec Kirk Cousins ​​sklenil velik popolnoma svobodni zastopniški posel, se je zdelo, da ste veliko bolj resnični.

No votes yet.
Please wait...