Temel özellikler indirilebilir programlar doğrulanmış kulüpler gerçek bahislerle oynarken

Basamaklı makaralar video slotları Başarıbet ve temel özellikler

Herkes, kulüp, hatırlıyorum benzer adlar, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi sağlıyor özdeş oyun akışı.Başarılı kombinasyon yeni resimler sahip ek ödül bir tur. Temel başarı bet guncel giris sağlayın oyuncu yalnızca bir şans bir kazanma kombinasyonu her dönüşte. O yükler döndürme ve bekler benzer piktogramlar ödül hatları. Video slotları basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar işlev farklı, sağlama kullanıcı fırsat başka ücretsiz hediye için. Şöyle görünüyor:

  • Sonra döndürme ortaya çıkar kârlı dizi.
  • Simgeler bir kazanan kombinasyon silindi (ya dağılım) ve boş alanlar bırakmak.
  • belirtilen serbest boşluklarda oluştur veya (düşme) yeni semboller .
  • Ziyaretçi kazançları alır eğer bunlar simgeler ek olarak form bir ödül kombinasyonu kendi aranızda veya oyun alanı üzerindeki diğerleri görüntüler ile.

Süreç kazanan zincirler kazanana kadar çoğaltılır ödül hatlarında görünmesi durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm seçenekler işlev tam olarak aynı. İlk ve modernize edilmiş bu türden oyun tanındı Gonzo’s Quest, yaratıldı NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Popülerlik nedenleri kademeli simülatörler Basaribet

Oyuncular artık yeterli değil banal başlat makaralar ve form için bekleyin karlı dizi mevcut ödeme hatlarından biri.Daha dinamik süreç ve heyecan verici 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanizmalar oyunu daha karlı hale getirmek. Cascade Reels tamamen bu istekleri karşılıyor. Gelişen karlı yapılandırmalar ve bu yeni simgelerle aynı anda ilgiyi uyandırmak ve güçlendirmek duygusal ruh hali.Özellikle çığlardan biri yol açacak büyük kazanma.

Dalga makaraları bir şans sağlayın alın birden fazla ödül. oluştururken ücretli diziler birkaç arka arkaya kez ödül sağlayabilir çok büyük miktar. Bireysel şirketler kullanın ek çarpanlar hangi daha da fazla artır kazanma.

RTP ve dağılım üzerindeki etki

Dalgalar genellikle etkilemez teorik getiri oyuncuya video slotları. Bir şans var alın simülatörler ile büyük getiri yüzdesi (daha büyük 97 %) veya nispeten küçük (daha az %94). Bağımlılık yok oluşan simgeler ve boyut RTP olamaz.

Ancak, basamaklı makaralar arttırma büyük kazanma olasılığı. Mekanik oyun emülatörü Başarı bet bunu süreçte yeniler ana dönüş. Sonuç olarak makineler ile kademeli algoritma geleneksel olarak var artan dağılım. Çünkü makaralar yetenekli başlat iki kez (veya daha fazla) aynı fiyata.Bu şu anlama gelir kazanan kombinasyonlar yapamayacak düşmeyecek oldukça sık. Kademeli sanal makineler içindeki düzenlilik genellikle aşmaz %25-30.

No votes yet.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *